4 Luxe Appartementen

Appartement 1 (begane rond, links)  Prijs v.o.n € 1.025.000

 

Appartement 2 (begane grond, rechts)  Prijs v.o.n € 825.000

Appartement 3 (1ste verdieping)  Prijs v.o.n € 1.625.000*

*reeds verkocht onder voorbehoud

Appartement 4 (2e Verdieping)  Prijs v.o.n € 1.300.000

                         

De buitenruimtes variëren van een tuin of zonneterras tot een uniek dakterras behorende bij het appartement op de 2de verdieping. Ieder appartement heeft een unieke indeling met ruimte voor uw eigen woon ideeën.

Samen maken we het appartement dat bij u past. 

Bloemendaal Dorp en omgeving 

ALGEMEEN

Het Bloemendaal-Dorp ligt aan de binnenduinrand van Kennemerland en maakt deel uit van de gemeente Bloemendaal. Deze gemeente, met een lange historie, is dun bevolkt omdat een groot gedeelte van de oppervlakte uit ongerepte duinen bestaat. Bloemendaal telt circa 22.000 inwoners waarvan 6486 inwoners in het Bloemendaal-Dorp.

 

KUNST EN CULTUUR

Bloemendaal heeft een gevarieerd aanbod in kunst- cultuur- en sfeerevenementen waarin ook het bekende Openlucht Theater Caprera een actieve rol vervuld met diverse programma's.

SPORT EN VRIJE TIJD

Sport en recreatie zijn goed vertegenwoordigd in Bloemendaal. De gemeente beschikt over unieke wandelgebieden zoals het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, particuliere landgoederen, bossen en duinen. Voor diverse sportverenigingen verwijzen wij u graag door naar de site van de gemeente Bloemendaal. 

STRAND EN ZEE

Het gedeelte Bloemendaal aan Zee, omringd door duingebied, is een zeer gewilde badplaats met populaire strandtenten en een prachtig zandstrand.

Ontwikkeling & Verkoop Residence CHAPEAU!

Hans  

Kasper

Wendy