Alles in de buurt 
wat wil je nog meer....

 

Kunst, cultuur, strand en zee.

Bloemendaal heeft het allemaal. 

Het Bloemendaal-Dorp ligt aan de binnenduinrand van Kennemerland en maakt deel uit van de gemeente Bloemendaal. Deze gemeente, met een lange historie, is dun bevolkt omdat een groot gedeelte van de oppervlakte uit ongerepte duinen bestaat. Bloemendaal telt circa 22.000 inwoners waarvan 6486 inwoners in het Bloemendaal-Dorp.

 

Kunst, cultuur en uitgaan

 

Bloemendaal heeft een gevarieerd aanbod in kunst- cultuur- en sfeerevenementen waarin ook het bekende Openlucht Theater Caprera een actieve rol vervuld met diverse programma's. De culinaire fijnproever komt in Bloemendaal helemaal goed aan zijn trekken. Met vele goede restaurants (waarvan meerdere met Michelin sterren bekroond) in de directe omgeving is het echt genieten. 

 

Sport en vrije tijd

 

Sport en recreatie zijn goed vertegenwoordigd in Bloemendaal. De gemeente beschikt over unieke wandelgebieden zoals het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, particuliere landgoederen, bossen en duinen. Voor diverse sportverenigingen verwijzen wij u graag door naar de site van de gemeente Bloemendaal. 

 

Strand en zee

 

Het gedeelte Bloemendaal aan Zee, omringd door duingebied, is een zeer gewilde badplaats met populaire strandtenten en een prachtig zandstrand.

Ik heb interesse

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info